Новини

Напередодні Дня фізичної культури й спорту привітали молодих та амбітних спортсменів нашого регіону.

DSC_4430

Понад 40 спортсменів з 13 об’єднаних територіальних громад зустрілися із депутатами Дніпропетровської обласної ради Лілією Гиренко та Діною Міфтахутдіновою в «Олімпійському домі». Гостям провели екскурсію музеєм олімпійської слави та вручили подарунки від Дніпропетровського регіонального відділення Національного олімпійського комітету України.

Співорганізатором заходу стало Дніпропетровське регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад.

— Ми пишаємося досягненнями спортсменів з усіх куточків нашого регіону. Хтось з них більш іменитий, хтось менше. Проте усі вони – єдина спортивна сім’я, в якій завжди один одного підтримує. Кожна їхня перемога на місцевому рівні чи світовій арені – це перемога України, бо шлях до великого спорту із великими досягненнями – це щоденна праця із маленькими перемогами, навіть іноді над самим собою, – розповіла Світлана Спажева, керівник Дніпропетровського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад.

Серед присутніх були чемпіони України, Європи та Світу з гирьового спорту, кікбоксингу, чир-спорту та черліденгу, боксу, настільного тенісу та інших видів спорту.

— Дякуємо за запрошення, подарунки та екскурсію. Все було дуже цікаво та яскраво. Приємним сюрпризом стало знайомство із призеркою Олімпійських Ігор Діною Міфтахутдіновою. Її слова вселили надію, що досягти успіху може абсолютно кожен, треба лише бути наполегливим і дати собі час, — поділився своїми враженнями Тимур Чечель, призер Всеукраїнських змагань з боксу серед юніорів, кандидат в майстри спорту України.

Також керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Володимир Тюрін вручив грамоти голови Дніпропетровської обласної ради чотирьом тренерам