Новини

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей для маленьких відвідувачів одного з медико-реабілітаційних центрів організували свято

photo_5456389013788282210_y

Акторами під час театралізованого дійства для малечі були фахівці Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Вдягнені у яскраві казкові костюми вони розіграли виставу «Літо в Країні див», під час якої залучили малечу до руханок, різноманітних ігор та відгадування загадок.

«Найцінніше, що є в житті кожного з нас, це, безумовно, діти. Вони – наше майбутнє, надія, сподівання на краще. І від того, як сьогодні ми будемо турбуватися про них, залежить доля нашої країни, добробут наших родин», – зазначила Лілія Гиренко, начальниця управління з питань культури та спорту виконавчого апарату обласної ради.

Заклад надає реабілітацію дітям від 0 до 17 років з патологіями нервової та бронхолегеневої систем, опорно-рухового апарату за індивідуальною програмою. Запис здійснюється за направленням сімейного лікаря або безпосередньо у центрі.

Крім медичної реабілітації, з дітьми проводяться індивідуальні педагогічні супроводи під час навчального року, музичні заняття, вікторини, конкурси, працює власний кінотеатр.

Для розваг запрошуються аніматори, фокусники, циркові артисти з тваринами.

«Круто, що окрім медичної реабілітації, діти у цьому закладі можуть отримати безліч позитивних емоцій. Яскраве театралізоване дійство зробило ефект перезавантаження. Сьогодні було дуже класно, весело і активно. Вдячні організаторам за таку театротерапію для наших діточок», – поділилася своїми враженнями Ірина, мама одного з маленьких пацієнтів центру.