Новини

Нова котельня та система опалення: одна з лікарень Дніпропетровщини отримає кошти від Міжнародного Комітету Червоного Хреста

!DOR03618

Сьогодні керівництво лікарні підписало з представниками Червоного Хреста Меморандум про взаєморозуміння.

Документом затверджується надання лікарні допомоги у розмірі майже 3 млн грн. Ці кошти мають піти на облаштування нової котельні та системи опалення.

«Ми хочемо, аби пацієнти лікарні отримували якісні медичні послуги, знаходились у комфортних умовах. І система обігріву є найбільш важливим проєктом для реалізації. Також ми плануємо проводити навчання і тренінги у лікарні, допомагати у роботі медикам», – зазначив Айрам Вадіджо Ларіос, делегат з питань психологічної та психосоціальної підтримки.

Серед запланованих робіт – створення проєкту, будівництво фундаменту, монтажні роботи, облаштування системи гарячого водопостачання, встановлення твердопаливні котельні на 500 кВт, налагоджувальні роботи та ін.

«Це дуже важлива для нас ініціатива, адже деякі корпуси лікарні простоюють через відсутність опалення. Після будівництва котельні ми зможемо задіяти їх для лікування пацієнтів», – сказала Світлана Мороз, керівниця лікарні.

«Весь світ допомагає Україні. І Дніпропетровська область, зокрема, має багато міжнародних партнерів, які щоразу підтримують нас у найбільш важливих питаннях. В тому числі у сфері охорони здоров‘я. Починаючи із сучасних швидких, закінчуючи гуманітарними вантажами і такими масштабними проєктами з реконструкції. Ми дуже вдячні і цінуємо допомогу кожного. Разом ми обов‘язково переможемо!» – підсумувала Аріна Пустова, депутатка Дніпропетровської обласної ради та голова постійної комісії з питань здоров‘я, дитинства та материнства й радниця голови ДОР.

!DOR03576

!DOR03516 !DOR03526 !DOR03540 !DOR03544 !DOR03556 !DOR03560 !DOR03563 !DOR03571 !DOR03598