Новини

Обласна рада сприяє формуванню нового покоління молодих підприємців.

IMG_0418 копия

Міцна економіка країни будується на прибутковому і стабільному бізнесі. В свою чергу успішність бізнесу найчастіше залежить від вдалої ідеї та цілеспрямованої людини. Саме таких активних майбутніх підприємців зібрали у стінах обласної ради. Молоді студенти презентували свої проекти та бізнесові напрацювання. Наприклад, дві дівчини представили проект спеціалізованого кафе з можливістю вивчення англійської мови. Після презентації кожен отримав професійні консультації від експерта Вадима Шумахера від Creativelab «I.DE.Я» та представників «Центру підтримки малого та середнього бізнесу».
Таке засідання Студентської Бізнес Ради проходить вже вдруге. Головна мета – допомогти молоді на початку їх підприємницького шляху, дати необхідні знання, підкорегувати існуючі проекти. Також на подібних заходах учасники мають можливість знайти однодумців та налагодити корисні контакти.
В подальшому планується залучити до таких обговорень і представників «Співдружності соціальних підприємців». Саме таке покоління молодих підприємців необхідно виховувати в області, переконує голова обласної ради Гліб Пригунов: «Мета всієї країни зараз поступово відроджувати малий та середній бізнес. Це процес не на один рік. Допомагати треба як діючим підприємцям, так і майбутнім. Ініціативна молодь, яка хоче розвиватися у цьому напрямку – це наша запорука стабільної економіки надалі. Тож допомагати їм у починаннях треба обов’язково».
В обласній раді успішно працює КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу». Саме туди кожен бажаючий може звернутись за інформацією про проект або долучитись до інших численних семінарів, тренінгів, конференцій.
Сторінка у Фейсбук «Центр Підтримки Бізнесу Дніпро»: https://www.facebook.com/cpbdor/