Новини

Олімпійський день-2023: у Дніпрі, за традицією, відзначили одне з найспортивніших свят року.

IMG_0330

 

На території комплексу «Олімпійські резерви» зібралися вихованці різних спортивних шкіл регіону — тенісисти, футболісти, плавці, борці та легкоатлети. Представники як Олімпійських так і неолімпійських видів спорту. Разом учасники долучились до святкування Олімпійського дня.

 

«Війна не стала завадою для спортивних досягнень. Сьогодні спортсмени Дніпропетровщини виборюють медалі на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях і ми дуже пишаємось їхніми досягненнями. Ми гідно представляємо свою країну і свою область на світовій арені. Так само гідно, як ЗСУ захищає нашу землю від ворога», — наголосила депутатка Дніпропетровської обласної ради та керівниця обласної школи вищої спортивної майстерності Діна Міфтахутдінова.

 

На свято завітали заслужені та молоді спортсмени, Олімпійські чемпіони, відомі тренери, інші представники спортактиву області, а також зацікавлені у здоровому способі життя мешканці регіону.

 

«У цей непростий час ми маємо підтримувати один одного, не забувати про успіхи, досягнння та виховання здорового і спортивного покоління», — зазначила Лілія Гиренко, начальниця управління з питань культури та спорту виконавчого апарату обласної ради.

 

За традицією Олімпійський день в усьому світі відзначається щорічно в день заснування Міжнародного олімпійського комітету — 23 червня 1894 року.