Новини

Оновлений медично-реабілітаційний центр у Кривому Розі

43

Арман Бадалян, реабілітолог та власник медично-реабілітаційного центру у Кривому Розі, розширив свій бізнес за допомогою урядової програми «єРобота».

За кошти програми чоловік придбав додаткове обладнання, яке дозволило йому розширити спектр лікувальних процедур. Тепер у центрі можна отримати не лише косметичний та лікувальний масаж, а й консультацію невролога, травматолога, нейрохірурга та реабілітолога.

Фахівці центру підходять до кожної проблеми комплексно, формуючи індивідуальний курс лікування та масажів в залежності від тяжкості хвороби. Це особливо актуально для військових, які отримали поранення або пошкодження опорно-рухового апарату та потребують тривалого відновлення. Для них у центрі діє система знижок.

«Хотілося розширити спектр медичних та реабілітаційних послуг, але для цього було потрібне додаткове обладнання. Тому я склав бізнес-план та успішно захистив проєкт перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості», — розповідає Арман Бадалян.

Наразі підприємець вже отримав кошти, на які придбав тренажер та лавку для кінезотерапії, гіперекстензію та необхідні меблі. Крім того, він створив додаткові робочі місця, на які працевлаштував адміністратора та фізіотерапевта.

«Я вдячний за підтримку урядової програми «єРобота». Завдяки їй я зміг реалізувати свій проєкт та розширити бізнес, що дозволить мені надавати якісніші послуги та створювати нові робочі місця», — зазначає Арман Бадалян.

Як отримати допомогу від урядової програми «єРобота»?
Звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.
«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.