Новини

Осінній призов 2019. У Дніпрі 100 юнаків присягнули на вірність Україні.

IMG_5535

Збройні сили, Національна Гвардія та інші військові формування країни, цієї осені мають поповнитися на 15 200 осіб. Призовний вік в 2019 році — 20-27 років.  Найбільшу кількість юнаків призовуть саме у Дніпропетровській області – 1490 чоловік. Офіційно, осінній набір розпочався 1 жовтня і триватиме до 31 грудня цього року.

Сьогодні у Дніпрі урочисто провели сотню юнаків на строкову службу. Призовники склали присягу, отримали привітання від рідних, близьких, військового командування та обласної влади.

Безпека держави, нарощування її військової спроможності – одне з пріоритетних завдань для всіх рівнів управління. Важливі складові успішного розвитку – це щорічний якісний призов, оновлення матеріально-технічної бази, покращення рівня  командно-штабних навчань. Дніпропетровщина в свою чергу поставлені завдання виконує, переконаний голова обласної ради Гліб Пригунов:

«З року в рік наша армія стає більш професійною та наближається до міжнародних стандартів. Обов’язкова служба – це світова практика, яка сьогодні викликає повагу в українському суспільстві та є почесною справою. Бажаю молодим призовникам міцного здоров’я та сили духу. Хочу, щоб призовники гідно несли своє звання захисника України, солдата і патріота!».