Новини

Українська делегація на чолі з Глібом Пригуновим розпочала роботу на Міжнародній машинобудівній виставці МSV-2019 у м.Брно (Чехія)

1.5.

Міжнародний ярмарок є провідним представницьким заходом в Центральній Європі, в якому щорічно беруть участь понад 1500 експонентів і 75 тис. відвідувачів з 59 країн світу. На ньому представлено всі ключові галузі машинобудування. Також традиційно значну увагу приділяють питанням діджиталізації технологічних процесів, впровадженню інноваційних ідей, ІТ-рішень.

Голова обласної ради Гліб Пригунов розповідає: «Головною темою цього року є промислова революція «Індустрія 4.0» і проект «розумна фабрика», що має на увазі – оцифровку підприємства, автоматизацію та інтеграцію в промислові сектори, як новий етап розвитку промислового виробництва. В черговий раз буде зроблений акцент на темі: «Трансфер технологій та інновацій», що дозволить широко презентувати науково-дослідні розробки для промислового використання, тісний зв’язок вищих навчальних закладів з виробництвом».

Серед відвідувачів виставки високий відсоток фахівців галузі машинобудування, 70% з яких приймають рішення про інвестиції.

Важливо, що цього року пройде бізнес-день України, на якому українська делегація презентуватиме потенціал нашої країни та Дніпропетровської області зокрема. Інвестиційна агенція обласної ради візьме участь в окремих секціях роботи виставки, які відповідають пріоритетам розвитку регіону. Головна мета – налагодження партнерських контактів для майбутньої співпраці, пошук нових можливостей взаємовигідного торгово-економічного співробітництва, поглиблення кооперації в перспективних для нашого регіону галузях.