Новини

Повідомленння про тимчасову зупинку водопостачання.

У зв’язку із необхідністю проведення невідкладних ремонтних робіт обладнання та мереж, які неможливо виконати без зупинки насосних станцій, з метою якісної підготовки до роботи у осінньо-зимовому періоді 2017-2018 років, КП “Аульський водовід” ДОР” буде повністю припинено подання води своїм споживачам з 06:00 26 вересня 2017р. до   06:00 28 вересня 2017 р.

Припинення роботи Аульського водогону означає, що у зазначений період вода не буде подаватися наступним оптовим споживачам питної води: КП „Новомосковськ водоканал” (м. Новомосковськ), КП „Міськводоканал” (м. Кам’янка), КП „Дніпроводоканал” (м. Дніпро), КП „Верхньодніпровське УВКГ” (м. Верньодніпровськ, с. Новомиколаївка та пгт Перше Травня), КП „Комунальник” (с. Кринички).

З метою вжиття заходів з мінімізації негативного впливу припинення водопостачання зазначених населених пунків, про заплановану зупинку  завчасно були повідомлені Дніпропетровська облдержадміністрація, керівництво зазначених підприємств та органи місцевого самоврядування, населених пунктів де вони надають послуги з водопостачання. Заперечень стосовно запланованого заходу та термінів його проведення не отримано.

У зв’язку із технологічною інерційністю процесу відключення водопостачання та зворотного заповнення мереж, узгоджене проведення відповідних дій іншими водоканалами, окремі кінцеві споживачі у різних населених пунктах отримають воду пізніше 6 години ранку 28.09.2017. Наприклад, для деяких споживачів Дніпра стійке відновлення водопостачання може відбутися тільки з 6 години ранку 29.09.2017. Більш точну дату відновлення водопостачання у населених пунктах необхідно уточнювати безпосередньо у підприємства, що надає послуги з водопостачання кінцевим споживачам у конкретному населеному пункті.

Керівництво КП “Аульський водовід” ДОР” перепрошує за незручності, які викликані виключно необхідністю забезпечити стійке водопостачання у цьому осінньо-зимовому періоді.