Новини

Премія Дніпропетровської обласної ради — прийом заявок подовжено!

4

Кожен молодий мешканець Дніпропетровщини може стати преміантом конкурсу обласної ради та отримати за свої здобутки і головний приз — 15 тисяч гривень! Проведення Премії ініціював голова обласної ради Гліб Пригунов. Депутатський корпус в свою чергу проголосував за цю ідею. Адже головна мета — це визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові Дніпропетровщини і всієї України!

Цьогоріч відбудеться вже третій конкурс. Прийом документів подовжено до 30 квітня.
До участі запрошуються усі мешканці регіону віком від 14 до 35 років. Переможців обирають в різноманітних категоріях. Головну винагороду можна отримати за здобутки у спорті, медицині, науці, журналістиці, бізнесі чи волонтерстві. Минулого року винагороду отримали 100 чоловік. Серед них, хлопчик, який врятував дівчинку, що тонула у крижаній воді. Мешканка села, яка збудувала прибуткову молочну ферму. Юна студентка, що допомагає мед лікуванням літнім людям з віддалених сіл та селищ! Усі вони, яскравий приклад амбіційної та цілеспрямованої молоді.

Голова обласної ради Гліб Пригунов переконаний у необхідності проведення Премії:
«Наша талановита молодь Дніпропетровщини, яка вже зробила певні внески у розвиток області, повинна відчувати підтримку з боку держави і суспільства! Я переконаний, що піклування про це зараз, дасть нам величезну користь у майбутньому. Отримуючи визнання — усі ці люди будуть розвивати нашу країну у різноманітних галузях і надалі!»

Аби взяти участь у конкурсі необхідно подати певний перелік документів, після чого на сайті обласної ради проходить відкрите он-лайн голосування. І вже серед відібраних дніпрянами претендентів, спеціалізоване жюрі обере кращих із кращих!

Деталі про прийом документів, процедуру проведення конкурсу та інші питання дізнавайтесь за телефонами : ‎0567320896 або ‎0636802223! Чи заходьте на сайт обласної ради : oblrada.dp.qov.ua