Новини

Привітання голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука з нагоди Дня місцевого самоврядування

IMG_4384

Що таке місцеве самоврядування? Це – надійна, потужна частина українського тилу. Сотні тисяч фахівців, які допомагають нашим військовим та цивільним і забезпечують функціонування держави на рівні територіальних громад.

Вітаю працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом!

Скільки зараз на вас лежить відповідальності – в повній мірі знаєте та усвідомлюєте тільки ви. Після початку повномасштабного російського воєнного вторгнення викликів і проблем, з якими довелося зіштовхнутися місцевому саворядуванню, стало в сотні разів більше. Але ці виклики лише об’єднали всіх нас. Ми показали, що ми – велика команда, яка готова працювати на нашу Перемогу і на результат за будь-яких умов.

Підтримка воїнів і фронту, внутрішньо переміщених осіб, гуманітарна допомога, розвиток громад, питання оборони населених пунктів, Пункти незламності – війна поклала на органи місцевого самоврядування ще більше обов‘язків. Але ви тримаєте планку гідно.

Можливо, ваша праця не завжди помітна для пересічних громадян. Втім це не робить її менш важливою, бо результати ваших трудів відчувають всі громадяни. І якщо ця робота зупиниться – це одразу позначиться на всій країні і на кожному її жителі.

Нехай професійний досвід дає змогу й сили йти вперед, розвивати країну, допомагати людям. Дякую за командну роботу. Ніколи не зупиняйтесь!

Разом – до Перемоги!🇺🇦