Новини

🇺🇦 Микола Лукашук привітав військовослужбовців ЗСУ.

!IMG_4515

 

Голова обласної ради відвідав захисників України.

 

💬 «Пишаюсь у такий день бути поруч із гідними, поруч із захисниками України. Мав честь сьогодні привітати військових з Днем ЗСУ. Хлопці кажуть, що все буде Україна. Хіба можна їм не повірити? Вони – наш щит, наша сила і наша гордість. Дивлячись на воїнів Збройних сил України, вкотре розумію: ніхто не зможе здолати нашу державу. ЗСУ – непереможні!».

 

🎖️Микола Лукашук вручив почесні відзнаки Дніпропетровської обласної ради «Оборона. Єдність. Перемога», «За заслуги перед громадою» і наручні годинники майже трьом десяткам військовослужбовців.

 

💬 «Це дуже приємно – знати, що за спиною міцний тил, який підтримує, допомагає, цінує нашу службу. Тут дні проходять у зовсім іншій атмосфері, тому кожне слово підтримки для нас – не пустий звук. Дякуємо за привітання і увагу!» – сказав один із бійців ЗСУ.

 

Разом з обласними депутатами Микола Лукашук передав нашим героям генератори, каші, смаколики і окопні свічки, виготовлені вихованцями та педагогами Криворізької спеціальної школи «Сузір‘я».

 

💬 «Наш колектив і вихованці з перших днів війни постійно допомагають військовим. Вже волонтерство стало для нас щоденною справою. Тож, ми були дуже раді привітати героїв на позиціях, підготувати їм смачний сюрприз та необхідні речі», –зазначив керівник Криворізької спеціальної школи «Сузір‘я», депутат Дніпропетровської обласної ради Аталолій Коломоєць.