Новини

Підприємець з Дніпра створює стильні металеві аксесуари — чоловік відкрив свій бізнес завдяки урядовій програмі «єРобота»

photo_5334739017226375423_y

Артем Белінський з м. Дніпро започаткував виробництво різноманітних металевих аксесуарів для наповнення внутрішнього простору громадських закладів, кав’ярень та кафе.

«Виникла бізнес-ідея виробництва звичних та необхідних речей, але з сучасним дизайном та якістю виготовлення. Це, наприклад, гачки для речей, тримачі для одягу та парасольок, полиці, ключниці тощо», — розповідає Артем.

Реалізувати таку непросту ідею допомогла урядова програма з надання грантів «єРобота». Успішно пройшовши співбесіду, чоловік отримав кошти, на які закупив необхідне обладнання та матеріали, а на новостворені два робочих місця працевлаштував інженера-технолога та менеджера зі збуту.

«Наразі ми активно працюємо та приймаємо замовлення, а команда ретельно слідкує за кожним етапом виготовлення, адже ми прагнемо створювати сучасну продукцію Made in Ukraine, яка підкреслить інтер’єр будь-якого закладу або приватної оселі», — підсумував бізнесмен.

Якщо ви бажаєте відкрити або розвинути власну справу, ознайомтеся з інформацією за посиланнями: http://surl.li/hamtz, http://surl.li/glaly