Новини

Підприємниця з Кривого Рогу отримала від держави мікрогрант на розвиток бізнесу

C4BD0A0C-1A24-4AFA-B7F4-293B2849F294

Ще одна переможниця державної програми «єРобота» Аліна Дівіна, яка отримала мікрогрант на розвиток вже існуючого бізнесу – салону краси. Підприємниця наразі вже отримала кошти, закупила нове обладнання та взяла на роботу двох людей.

Чітко складений бізнес-план та мотивація допомогли жінці захистити свій проєкт перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Позитивне рішення прийняв Державний центр зайнятості.

За словами підприємниці, своїм клієнтам вона хоче надавати послуги найвищої якості. Для цього потрібне сучасне обладнання та інструменти, які вона придбала за кошти мікрогранту.

«Мікрогрант допоміг мені придбати сучасне косметологічне обладнання задля додаткових послуг в салоні. Таким чином в нас буде ще більше задоволених клієнтів. Я дуже рада, що скористалася цією можливістю. В планах й надалі розвивати свій бізнес і підтримувати економіку країни», — зазначає пані Аліна.

Загалом, з початку дії програми, за підсумками перевірки ділової репутації, оцінки бізнес-плану та проведеної співбесіди, Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 180 заявникам з Дніпропетровщини. Переможці отримають гранти на загальну суму 41,2 млн гривень.

Завдяки реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено понад 460 нових робочих місць.