Новини

Підприємниця з Кривого Рогу стала переможницею державної програми «єРобота» та відкрила центр раннього розвитку.

IMG_20230919_105654_555

 

Олександра Литвиненко давно мріяла відкрити заклад для дітей, адже вона сама має двох чарівних доньок.

 

«Коли прийшов час шукати садочок для молодшої доньки, я зрозуміла, що більшість закладів тимчасово не працюють. І дуже багато батьків шукали можливість знайти дитячий заклад, який працюватиме. Саме тоді я і вирішила нарешті втілити мрію у життя, взяти участь в урядовій програмі «єРобота», — розповіла підприємниця.

 

Жінка проконсультувалася з фахівцями служби зайнятості, ретельно продумала бізнес-план та успішно захистила його перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Згодом отримала кошти та закупила необхідне обладнання для майбутньої роботи.

 

«Робота закладу спрямована на розвиток дитини. Центр поєднує в собі як мінісадочок, так і велику кількість розвиваючих гуртків. Для зовсім маленьких відвідувачів можливі заняття з батьками, а для більш дорослих – англомовний напрямок та підготовка до школи», — зазначає Олександра.

 

Мікрогранти на створення або розвиток власного бізнесу є найбільш популярною програмою проєкту «єРобота». За результатами цієї програми вже маємо 162 переможців Дніпропетровщини.

Фінансування отримають 21 юридична особа, 114 фізичних осіб-підприємців та 27 жителі області, які тільки планують започаткувати власну справу. Більшість з них використають державну підтримку для придбання обладнання та закупівлю сировини та матеріалів. В цілому схвалено надання мікрогрантів на загальну суму майже 38 млн.

Завдяки реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено 356 нових робочих місць.

 

Якщо маєте ідею для бізнесу або хочете розвивати вже наявний – подавайте заявку на мікрогрант на порталі Дія.

IMG_20230919_105558_131 IMG_20230919_105544_435