Новини

Святослав Олійник: «Я звертаюся до мера — перестаньте використовувати людей у своїх корисливих цілях».

Голова обласної ради та народні депутати України — Кирилл Нестеренко та Максим Бужанський — провели зустріч із медиками 21 інфекційної лікарні. Урочисто вручили нагороду Заслуженого працівника охорони здоров’я України Наталії Меркуловій — головній медсестрі лікарні, яка одна з найперших почала працювати із хворими на COVID.

Також під час зустрічі відбулася відверта розмова з трудовим колективом.
Минулого тижня голова облради запросив до діалогу всіх медиків лікарень міста, які були змушені місцевою владою вийти на мітинги із вимогами дати їм спокійно працювати.

Тоді ж Святослав Олійник у своєму зверненні наголосив, що, на жаль, лікарі міста були «втягнуті» у політичні маніпуляції очільників міста.

Керівництво 21 лікарні має свою думку, вони не згодні із тим, що закупили апарати за завищеними цінами. Втім, визнали, що перевірка жодним чином не може перешкоджати лікувальному процесу і заважати лікувати хворих це також не може.

Навпаки, законність закупівель має бути прозорою.
Керівник обласної ради ще раз наголосив медичному колективу, що лікарі стали заручниками піару міської влади, їх використали у політичних маніпуляціях.

«Я звертаюся до мера — перестаньте використовувати людей», — Святослав Олійник.

Докладно у відео.