Новини

У Дніпропетровському обласному ліцеї-інтернаті фізико-математичного профілю проводять заняття з робототехніки.

msg-518201556-95161

Технічний прогрес нині сягнув шалених висот. Багато процесів у житті людини автоматизовано та роботизовано. Головною властивістю будь-якого механізму або робота є його ефективність та корисність. Сьогодні відомі медичні, бойові, побутові, промислові та будівельні, дослідні, ігрові роботи, які суттєво полегшують та покращують життя людини.

І сьогодні навіть діти можуть відчути себе вченим-конструктором, відвідуючи заняття з робототехніки. Як-то учні обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю.

Старшокласники, під керівництвом фахівців Noosphere, у комфортних науково-технічних лабораторіях розпочали роботу над чотирма різними проєктами. Юнаки та дівчата задіяні на всіх етапах — як дизайнери, проєктувальники, електронщики та фахівці з 3-D друку.

«Здобуття нових знань, перехід від теорії до практики, зацікавленість і залученість учнів до процесу, призводить до покращення знань з основних шкільних предметів, а також до більш раннього обрання професії майбутніми інженерами та винахідниками», — сказала директорка ліцею Ірина Ільченко.