Новини

У Дніпропетровській обласній раді заслухали звіт виконання плану заходів з реалізації стратегічного плану розвитку професійно-технічної освіти Дніпропетровської області у 2023 році

msg-518201556-197991

Протягом минулого року заклади профтехосвіти регіону працювали над україно-німецькими проєктами. На меті – модернізувати професійну освіту, переймаючи досвід Німеччини.

Окрім цього, наша область була пілотною в програмі Європейського фонду освіти ETF з розробки програм для навчань, спрямованих на енергозберігаючі технології, будівельно-відновлювальні роботи, «зелену енергетику».

Також заклади профтехосвіти брали участь у грантових конкурсах, залучаючи кошти для облаштування своїх приміщень. Створювали й безбар’єрний простір для людей з інвалідністю, навчали для ветеранів та переселенців.

«Наше спільне головне завдання — оновити профтехосвіту області. Створити сучасну базу для навчання професіоналів задля подальшої відбудови регіону і країни. Дякую нашим освітянам за їх надважливу працю! Разом робимо все можливе задля гідного майбутнього України», — сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.