Новини

У Дніпрі пройшла прес-конференція на тему «Професійна освіта: освіта можливостей»

DOR03940

Захід організований Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини. Він проводився в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти та був присвячений перевагам сучасного формування людського капіталу.

У прес-конференції взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, українсько-німецького проєкту «Розвиток соціального діалогу у Дніпропетровському регіоні», підприємства області, представники Дніпропетровської обласної ради і профільного департаменту Дніпропетровської ОВА, Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, закладів професійної освіти, представники галузевих асоціацій та профспілок, ЗМІ.

В ході обговорення експерти поділилися своїми думками щодо того, як сучасні технології та знання змінюють професійний ринок та сприяють формуванню людського капіталу, чому важливо мати належну кваліфікацію в сучасному світі.

🔹Були розглянуті найактуальніші тренди у світі професійної освіти та практичні підходи до навчання.
🔹Визначили ключові виклики та переваги реформи профтехосвіти Дніпропетровщини.
🔹Обговорили зміни, що відбулися у закладах, ефективні кейси співпраці з бізнесом, сучасні технології та знання та як вони впливають на професійний ринок.
🔹Ознайомились з перевагами, які можуть мати ті, хто має належну кваліфікацію.
🔹Дізналися про актуальні тренди освіти та навчання.