Новини

У Дніпрі пройшов фінальний концерт щорічного фестивалю «Музика без меж»

53CCE920-7CDB-4E23-BB40-DBBCEFA82140

Захід відбувся в концерт-холі Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки. Завершив фестивальний марафон симфонічний оркестр академії «THE FESTIVAL» (художній керівник та диригент, народний артист України Дмитро Логвин).

У концерті із символічною назвою «Symphonic Spring» («Симфонічна весна») виступили викладачі академії Марія Ємець (скрипка), Валерія Галабурда (вібрафон) та Олександра Берестовська (саксофон).

💬«Неймовірні враження від майстерності виконавців. Музика захопила нас. Особливі емоції – від композиції «Квітучий жасмін» Г. Пелециса, присвяченої Дмитру Логвину. Хоча усі твори, що лунали зі сцени, дійсно прекрасні. Як і професіоналізм музикантів», — зазначила начальниця  гуманітарного управління облради Лілія Гиренко.

Міжнародний фестиваль «Музика без меж» проходить на Дніпропетровщині майже 15 років. За цей час захід став музичним брендом області. Програма фестивалю традиційно складна і різноманітна. Це своєрідний велетенський культурний зріз – від бароко до класицизму, від романтизму до творів сучасних композиторів.