Новини

Військові Державної спеціальної служби транспорту, які повернулися на ротацію, отримали державні відзнаки та нагороди від обласної влади

3

Під час урочистого шикування слова подяки за сумлінну службу бійцям сказав голова обласної ради Микола Лукашук, вручивши воїнам почесні відзнаки «Оборона. Єдність. Перемога».

«Наші захисники кожного дня стримують ворога, даючи нам можливість жити на рідній землі. Бажаю кожному з них міцного здоров’я, повертатися цілими та неушкодженими з бойових завдань. Разом – до Перемоги!» – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Ми відзначили нагородами хлопців, які повернулися з найгарячіших точок, фактично з-під Бахмуту. Дякуємо їм, адже рік тому вони ще не знали, що таке війна, прийшлось перевчитися і нашу державу від ворога. Слава їм і Слава Україні», – зазначив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Військові певнять: захищатимуть Україну стільки, скільки буде потрібно. І наголошують: відчувають підтримку українців, яка додає їм сили у боротьбі проти російських окупантів.

«Тут наш дім і наша земля, яку ми боронимо зараз і ніколи не відступимо. Ніхто не має права посягати на територіальну цілісність України. Виконуємо свій обов‘язок, бо знаємо, за що стоїмо», – діляться бійці Державної спеціальної служби транспорту.

Військові виконували і продовжують виконувати завдання в Харківській, Запорізькій, Херсонській та Донецькій областях. Бійці утримують позиції на лінії бойового зіткнення, забезпечують охорону критично важливих обʼєктів інфраструктури.

26!!15432