Новини

У Дніпрі УАРОР проведе навчання на тему Інформування громадськості про діяльність ради, РЕЄСТРАЦІЯ ТРИВАЄ

Лого ПУЛЬС (для обкладинок)

19 лютого в приміщенні Дніпропетровської обласної ради відбудеться фахова майстерня на тему «Інформування громадськості про діяльність ради – шлях до порозуміння та відкритості».

Захід організовується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

До навчань запрошуються представники районних та Обласної ради регіону.

 

Інфографіка ФМ ПУЛЬС УАРОР на лютий 2019

Програма навчань передбачає обговорення проблемних питань із зазначеної теми та шляхи їх вирішення. Також аналізуватиметься нормативно-правова база на предмет практичного застосування законів та підзаконних актів.

Фахова майстерня проводитиметься в інтерактивній формі, де учасники після презентованої теми матимуть змогу поставити питання модератору, подискутувати один з одним та обмінятися враженнями.

Зареєструватись на навчання можна за номером телефону 044-484-05-66 або написавши на адресу електронної скриньку uaror@ukr.com. При реєстрації потрібно повідомити П.І.Б., орган місцевого самоврядування, посаду та контактний телефон.