Новини

У Камʼянському встановили рекорд України

IMG_6618

До Дня захисту дітей малеча міста зібралась у центральному парку Камʼянського. 270 дітей долучилися до флешмобу, сформувавши фразу «Перемога поверне дитинство в Україну».

«Щороку в перший день літа ми відзначаємо День захисту дітей. Але, як вірно сказав Президент України напередодні, зараз день захисту дітей для нас – це кожний день. Головне, чого сьогодні хочу побажати всім нам – миру. Під чистим українським небом, під рідним синьо-жовтим прапором. Україна обовʼязково переможе. Більше не буде ночей, проведених у сховищах, не буде сирен, не буде ракетних і артилерійських обстрілів. Буде наша Перемога і щасливе дитинство наших дітей», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Диплом про реєстрацію рекорду України вручили меру міста Камʼянське Андрію Білоусову:

«Хочу у цей день побажати нашим дітям усього найкращого. Дякую, що зробили цей рекорд та прославили наше місто. Віримо в Перемогу, в ЗСУ та у наше мирне майбутнє!».

Діти охоче діляться враженнями. Кажуть: святкування зараз, в умовах повномасштабної війни, мають особливий сенс.

«Потрапити до Книги рекордів України – це дуже круто та почесно. Дякую за таку увагу та привітання!» – сказала Марійка, учасниця флешмобу.