Новини

15 переможців з Дніпропетровщини отримають мікрогранти на створення і розвиток власного бізнесу

photo1685098330

Закінчилась 7 хвиля державної програми «єРобота», яка тривала з 27 квітня по 7 травня 2023 року.

З початку програми в цілому схвалено надання мікрогрантів на загальну суму майже 16 млн грн. 

Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 66 заявникам. Успішні проєкти надійшли з м. Дніпро – 25, м. Кривий Ріг – 15, Кам’янського району – 6, Новомосковського району – 5, м. Кам’янське та Дніпровського району – 4, Криворізького та Синельниківського району – 3, Павлоградського району – 1.

Переможці 7 хвилі планують реалізувати себе у вирощуванні зернових культур, збираються відкрити шиномонтаж, бургерну, кав’ярню та взуттєвий магазин,  у виготовленні та реалізації крафтових десертів з меду, тощо.

Наразі прийом заявок за урядовою програмою «єРобота» триває. Подача заявки здійснюється через Портал Дія https://is.gd/KT7RoW. Вам потрібно лише заповнити відомості про себе у електронній формі та додати невеликий бізнес-план, зразок якого можна завантажити на Порталі.

Також здійснюється прийом заяв з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх дружин/чоловіків, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Подати заяву на отримання гранту можна тут https://is.gd/3F48xH

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.

Телеграм-канал Підтримка ДСЗ Дніпро – https://t.me/Pidtrumka_DCZ_DNP.