Новини

«єРобота»: у Дніпрі учасниця держпрограми допомагатиме дітям із вадами розвитку

5F2B4CEC-EA6F-40E5-BD6F-C8E5EA11EF3D

Урядова програма «єРобота» має на меті допомогти охочим створити власний бізнес або розвинути вже налагоджений.

Однією з учасниць програми стала Ганна Кириченко, директорка Центру медичної та соціально-педагогічної реабілітації.

Вона займається діагностикою, медичним супроводом, реабілітацією дітей з особливими освітніми потребами.

Подавши заяву через портал «Дія», презентувавши ідею комісії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Центр медичної та соціально-педагогічної реабілітації отримав позитивне рішення щодо отримання мікрогранту.

Отримані гроші директорка Центру планує вкласти у відкриття нового напрямку — фізичної реабілітації для дітей із вадами розвитку.

За кошти гранту Центр вже зміг закупили необхідне дороговартісне обладнання – пристрій-тренажер для реабілітації MOTOmed gracile.

«Пріоритетність придбання подібного тренажеру була очевидною, оскільки він розроблений для малорухомих дітей, які мають різні недуги: ДЦП, вроджені патології нервово-м’язової системи, захворювання м’язових тканин. Регулярне використання тренажера покращує рухливість суглобів та м’язової маси, зменшує спастику, поліпшує правильність ходьби та зводить до мінімуму потребу в допомозі та піднімає настрій та самопочуття. Ми щиро вдячні державі за надання можливості та допомогу нам, підприємцям, у створенні, розвитку та масштабуванні бізнесу, особливо соціального підприємництва. Сподіваємося на подальшу плідну та результативну співпрацю зі службою зайнятості», — зауважує Ганна Кириченко.