Новини

🦾Протезування у Дніпропетровській області – куди йти, до кого звертатися та який пакет документів потрібен.

InShot_20230301_181211011

Доступна і зрозуміла інфографіка для тих, хто потребує протезування. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив:

💬 «Нині ми бачимо, що люди, яким необхідна допомога із протезуванням, часом не знають, з чого почати. Тож, процес займає більше часу. Підготували інформацію як для військових, так і для цивільних громадян».

IMG_20230301_181035_097

 

IMG_20230301_181034_901

 

Микола Лукашук повідомив, що Дніпропетровська обласна рада разом з обласною військовою адміністрацією активно працюють над вдосконаленням програм реабілітації для військових. В тому числі – над прискоренням процесу протезування захисників України і цивільних осіб.

 

💬 «Зараз протезування фінансується з бюджету держави. Але ми маємо на меті зробити так, щоб воно відбувалося в тому числі за кошти обласного бюджету».

 

📑 В майбутньому планується запровадження відповідних програм на базі обласних медзакладів. Це дасть змогу оперативніше проводити протезування, отримувати нові пакети фінансування від НСЗУ, покращувати матеріально-технічну базу лікарень в наших громадах, залучати міжнародні гранти для розвитку проєктів з протезування.