Новини

10 кубків у змаганнях та перемога у виборах студентської республіки

IMG_3632

Такі завдання поставив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов студентам та викладачам вишів Дніпропетровщини, які вийшли у фіналі XIX Студреспубліки!

Це найбільший в Україні майданчик для діалогу про майбутнє, який щороку збирає найпрогресивніших молодих людей, інтелектуалів, тих, кому дійсно важливі зміни в Україні. Ключовою наскрізною темою у 2017 році буде «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України».

 Поїздка молоді стала можливою за особистої підтримки голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова. Сьогодні учасники Студреспубліки відправились у Миколаївську область, де протягом 24-27 серпня на Чорноморській косі відбудеться фестиваль.

Мета їх поїздки: презентувати Дніпропетровську область, яка є лідером у розвитку молодіжної політики в Україні.

«Освіта – ключ до розвитку України. Без всебічного розвитку підростаючого покоління не можна збудувати сильну та інтелектуальну націю. Тому особливу увагу ми приділяємо розвитку молодіжної політики, яка формує амбітних та соціально активних людей з чіткою громадянською позицією та відповідальних за майбутнє держави. Сподіваємось на високий результат нашої команди та бажаємо перемоги», — зазначив Гліб Пригунов. Голова обласної ради також анонсував спеціальні нагороди за вдалий виступ команд – річні абонементи в спортивний клуб.