Новини

«UKRAINE JUNIOR»: спортивна подія, на яку чекала вся європейська спільнота

maxresdefault-1

14 – 17 вересня у Дніпрі пройде Міжнародний турнір з бадмінтону серед юніорів «UKRAINE JUNIOR». У змаганнях візьмуть участь провідні спортсмени з України, Чехії, Угорщини, Казахстану та Молдови. Україну представлятимуть понад 40 чемпіонів та майстрів спорту. Головним суддею змагань буде Ерік Лигтвоєт (Голандія).

Учасники змагатимуться за олімпійською програмою в одиночних, парних та змішаних категоріях.  За результатами турніру відберуть спортсменів, які візьмуть участь в юніорському Чемпіонаті Європи-2017.

Європейська Федерація бадмінтону обрала Дніпро невипадково. Адже саме у нас одні з найсильніших представників у даному виді спорту. У складі юніорської збірної України – вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької збірної олімпійського резерву з бадмінтону імені К.В. Вавілова. На їх рахунку золоті, срібні та бронзові медалі на першості та Чемпіонаті Європи серед юнаків, юніорів та ін. нагороди.

Відкриття турніру — 15 вересня о 13:00 у спортивному комплексі «Спорт Арена OLIMPIA+» за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Аржанова, 12Б.

Міжнародний турнір відбудеться за підтримки Дніпропетровської обласної ради.