Новини

Відбувся другий дитячий дистанційний відеоконкурс серед ОТГ Дніпропетровщини“Громада очима дитини — 2021”

image17

Дніпропетровська обласна рада через низку заходів постійно створює умови для сприяння розвитку та збереження дитячого культурного надбання, що є важливим елементом європейської демократії. Бо саме дитяче мистецтво дозволяє щоденно формувати унікальну й неповторну ауру громад Дніпропетровщини.

З метою допомоги дітям та молоді самореалізуватися в інтернет-просторі, зацікавити їх у творчому бажанні підкреслити унікальність Дніпропетровщини, обласною радою за підтримки обласної асоціації органів місцевого самоврядування проведено другий дитячий дистанційний відеоконкурс серед ОТГ Дніпропетровщини “Громада очима дитини — 2021”.

Нам приємно констатувати, що з кожним роком кількість робіт та учасників зростає, а це доводить, що все більше дітей, юнаків і дівчат захоплюються кінематографією! А головне — якість робіт конкурсантів, їх креативність та цікавість сюжетів дивує щороку.  В цьому році до участі у конкурсі залучилось понад 500 дітей, та надіслано 264 відеосюжета . Членами журі було відібрано 37 найкращих робіт з 28 громад нашої області до фінального перегляду для визначення переможців у 6 номінаціях. В найближчий час переможці будуть нагороджені подарунками та відзнаками обласної ради та  обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Молодим кінеаматорам вдалося довести найголовніше, що ми повинні бачити один одного через призму добра, поваги, великої любові до своєї громади, до своєї справи. Переглядаючи надіслані відео-твори, відчувалась теплота, щирість, повага до рідних місць, до історичних пам’яток, до рідної школи, до краєвидів рідного міста або села, до мешканців громади.

Фестиваль надихає, додає нових друзів, він просто необхідний для наших дітей. Він дає відчуття цільної, талановитої  Дніпропетровщини!

переможці

IMG_8143 IMG_8152

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 image13 image15 image16 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image25 image26 image27 image28