Новини

Підтримка ветеранської спільноти на Дніпропетровщині

IMG_4308

У палаці студентів відбувся круглий стіл ветеранських організацій Дніпропетровщини та Мінветеранів.

На заході були присутні представники міської й обласної влади, обладміністрації, громадські діячі, члени громадських організацій та спілки воїнів АТО, ветерани регіону. Вони обговорили плани Міністерства у справах ветеранів України на 2022 рік та шукали шляхи співпраці й взаємодії між Міністерством та ветеранськими організаціями нашого регіону.

«Обласна рада тримає у фокусі питання підтримки ветеранів. Цілью цього круглого столу — було «скоротити» відстань між районами та профільним Міністерством. Сьогодні обговорили нагальні виклики, проєкти, обласні конкурси ветеранських проєктів, навчання для ветеранів. Також — пільги й права членів родин загиблих військовослужбовців на допомогу від регіону й держави. Якщо завдяки цьому круглому столу вирішеться бодай одне питання — значить це вже було не даремно. Особисто дякую да модерацію заходу Давиду Гурцкая — керівнику «Ветерано-хаб» в Дніпрі», — розповіла Наталія Хазан, радниця голови Дніпропетровської обласної ради.

Підняли учасники питання й програми психологічної реабілітації, сімейної реабілітації та медичної допомоги для жінок-ветеранок. Останніх в області налічується 1225 осіб. Під час круглого столу також були презентовані результати соціально – демографічного аналізу ветеранської спільноти Дніпропетровській області ГО «Простір можливостей».

IMG_4354 IMG_4358 IMG_4360 IMG_4368 IMG_4376 IMG_4386 IMG_4388

IMG_4292 IMG_4290 IMG_4317 IMG_4329