Новини

Тренерів Дніпропетровщини нагородили грамотами Верховної Ради

!IMG_3210

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук вручив почесні грамоти Верховної Ради України очільникам спортивних закладів, ветеранам спорту, тренерам Дніпропетровщини за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у виховання підростаючого покоління та розвиток вітчизняного спорту.

За словами Миколи Лукашука, навіть в умовах війни тренери продовжують сумлінно виконувати свої обов‘язки, виховуючи майбутніх чемпіонів.

«Наші тренери й педагоги формують характер і відкривають малечі новий світ. Світ випробувань та досягнень, уроків та здобутків, викликів та перемог. Ми всі добре знаємо, скільки відповідальності на їхніх плечах. Дякую тренерам і вчителям за те, що завдяки їхній праці наші діти мають гідний приклад для наслідування. Мають авторитетних наставників і можливості для розвитку», – сказав очільник Дніпропетровської обласної ради.

Почесною грамотою Верховної Ради нагороджено:

🔸Олену Зайцеву, начальницю Дніпропетровського регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Дніпропетровської обласної ради.

Грамоти Верховної Ради України отримали:

🔸Євгеній Буря, начальник Дніпропетровського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту;

🔸Віталій Дорофєєв, тренер-викладач Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності;

🔸Діна Міфтахутдінова, директорка Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності;

🔸Микола Ставрінов, тренер-викладач Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності;

🔸Михайло Лельчицький, директор Дніпропетровського фахового коледжу спорту Дніпропетровської обласної ради.

«Звісно, найкраща нагорода для нас – це успіхи вихованців. Але кожна відзнака для тренера – це ще одна можливість впевнитися у тому, що всі зусилля недаремні. В дітях наше майбутнє, і кожен тренер готовий робити все, щоб наша молодь завжди була успішною», – розповіла директорка КЗ «Дніпропетровська обласна школа вищої спортивної майстерності» Діна Міфтахутдінова.

Також відзнакою Дніпропетровської обласної ради «За заслуги перед громадою» нагороджено вчительку Криворізької школи №4 з поглибленим вивченням іноземних мов Тетяну Коваль.

«Приємно, коли твою роботу цінують. Всі знання, весь досвід ми, педагоги, передаємо малечі. І бачимо, що ця робота приносить результати. Наші діти – найкращі», – підсумувала Тетяна Коваль.

!IMG_3195!IMG_3096 !IMG_3117 IMG_20221118_123222_200 IMG_20221118_123221_706!IMG_3182 (1) !IMG_3220 !IMG_3206
!IMG_3189 !IMG_3182 !IMG_3113 !IMG_3112 !IMG_3094 !IMG_3092 (1)