Новини

 У Дніпрі провели засідання робочої групи щодо реконструкції та модернізації об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства.

345639855_562574596003038_8992076452767299696_n

До наради долучились очільники ОВА та обласної ради, керівники районних адміністрацій, керівники підприємств водопостачання і водовідведення.

💬 «Плануємо запровадити в області програму «Питна вода Дніпропетровщини». В ній затвердити чіткий план дій на найближчі два роки, щоб в усіх громадах було стале водопостачання. Питання будуть опрацьовані обласною військовою адміністрацією та профільними комісіями Дніпропетровської обласної ради», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Під час наради також обговорили погашення боргів підприємств перед податковою, допомогу з обласного бюджету, оновлення мереж.

💬 «Вживатимемо всіх заходів для того, щоб водопостачання було безперебійним. Зараз будуть напрацьовуватися пропозиції, домовились, що за місяць розглянемо їх. Підприємства водопровідно-каналізаційного господарства потребують підтримки, ми готові її надати», – сказав начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.