Новини

У Кривому Розі завдяки урядовій програмі підприємниця відкрила магазин одягу.

msg-518201556-87280

Тетяна Денисюк стала учасницею грантової програми «єРобота» і відкрила власну справу у фешн-індустрії.

Жінка розповіла, що працювала продавцем-стилістом, слідкувала за модними тенденціями та новинками.

«Спілкуючись з клієнтками, завжди розуміла чого потребує покупець. Одного разу я відвідала виставку одягу від українських дизайнерів. І саме тоді зрозуміла, що настав час рухатись далі та реалізовувати власні амбіції», — розповіла Тетяна

Підприємниця вирішила відкрити не просто магазин одягу, а простір, де молоді дизайнери регіону матимуть змогу презентувати власну продукцію та заявити про себе.
Жінка проконсультувалася з фахівцями служби зайнятості, ретельно продумала бізнес-план та успішно захистила його перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

За грантові кошти вона орендувала просторе приміщення, придбала обладнання та товар для здійснення діяльності.

«Я спілкуюсь з багатьма українськими дизайнерами одягу, тож вже маю певну базу постачальників. У планах – продавати як окремі елементи гардероба, так і цілісні образи, що, на мою думку, дуже зручно. Головне для мене – цілеспрямованість та робота на результат», – ділиться Тетяна Денисюк.

Якщо ви шукаєте роботу, бажаєте навчатися, змінити професію або започаткувати власний бізнес, звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067) 744 54 80.